Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Έγινε ότι δεν ξανάγινε στο χορό της Αδελφότητας Σελλάδιτων Άρτας

 Δύο και τρεις οι κύκλοι,  στη γεμάτη από κόσμο πίστα,  όταν ο πρωτοχορευτής έκανε το γύρω της αίθουσας, στην πίστα βρισκόταν ακόμη χορευτές.                                                                                                             Από  14:30 το μεσημέρι μέχρι και 21:00  το βράδυ η πίστα δεν έμεινε ούτε λεπτό άδεια και αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στην ορχήστρα, ειδικά στον Βαγγέλη Παντιώρα με το κλαρίνο του (και στα άλλα τα παιδιά), ο οποίος στις 14 Αυγούστου θα βρίσκεται στο πανηγύρι του χωριού μας.

Παρ΄όλο το τριήμερο της αποκριάς, οι χωριανοί και φίλοι της Αδελφότητας ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα και έγιναν οι πρωταγωνιστές,  τους οποίους ευχαριστούμε.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Γιάννη Νάκη, εκπρόσωπο της Πανηπειρωτικής, τους  Δαμιανό Βαρέλη και Κώστα Κουτσοδήμα από την Αδελφότητα Κομποταίων, τον Περανθιώτη, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας, Παντελή Μπουρογιάννη, τον Κώστα Σκουτέλα από την Αδελφότητα Θεοδωριανιτών και τον Ανδρέα Ρίζο που εκδίδει την εφημερίδα μας, τίμησαν το χορό της Αδελφότητάς μας, αλλά και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης.

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας