Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Μέγας Χορηγός η Ipirotiki Facility Services A.E. στο χορό της Αδελφότητας Σελλαδιτών

  Η εταιρία παροχής υπηρεσιών IPIROTIKIFACILITYSERVICES Α.Ε. στηρίζει ως Μέγας Χορηγός τον ετήσιο χορό της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΑΡΤΑΣ, που θα γίνει την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.       

 Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας είναι ο χωριανός μας Ξενοφών Αθανασίου.

Η Ipirotiki δραστηριοποιείται στο τομέα παροχής υπηρεσιών (Υπηρεσίες Καθαρισμού,  Υπηρεσίες Σίτισης σε Νοσοκομεία & Ξενοδοχεία, Υπηρεσίες Ξενοδοχείων, Τεχνική Διαχείριση Κτιρίων, Απεντόμωση, Μυοκτονίες & Απώθηση Πτηνών, Διαμόρφωση και Συντήρηση Χώρων Πρασίνου, Διαχείριση Εγκαταστάσεων) ενώ διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και επώνυμα υλικά για να είναι αποδοτική σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνει. Η ποιότητα και η απόδοση του εξοπλισμού της εταιρείας, είναι εγγυημένη από τις μεγαλύτερες εταιρείες των προϊόντων αυτών.

Τέλος, η IPIROTIKI FACILITY SERVICES Α.Ε. για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος και για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες και για καινοτόμες λύσεις που προκύπτουν καθημερινά και τις εφαρμόζει σε όλους τους τομείς.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας ευχαριστεί  θερμά την εταιρεία Ipirotiki Facility Services A.E για αυτή την κίνηση,  εύχεται καλές γιορτές καθώς επίσης κάθε επαγγελματική επιτυχία!

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας