Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Η Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας έκοψε την πίτα της.

Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας  και η γενική συνέλευση της Αδελφότητας Σελλαδιτών, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στη μεγάλη αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με παρουσία πολλών απόδημων Σελλαδιτών.

Φέτος εν λόγω  εκδήλωση ήταν επετειακή για τα 40 χρόνια (1978-2018)  από την ίδρυση της Αδελφότητας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Γιάννης Νάκης μέλος του ΔΣ της Πανειπηρωτικής (ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό), ο Χριστόφορος Ευθυμίου πρόεδρος της Αδελφότητας Ρωμιάς, ο χωριανός μας Κώστας Παπαπάνος πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης, ο Κώστας Κουτσοδήμας πρόεδρος της Αδελφότητας Κομποταίων, η Λουκία Αντωνιου πρόεδρος Συλλόγου Βουργαρελιωτών Αττικής, ο Δημήτρης Κουλτούκης Υποστράτηγος ΕΛΛΑΣ Ε.Α. , η Σαββούλα Κολιούλη από την Ομοσπονδία Τζουμερκιωτών και ο χωρινός μας Ηλίας Ζορμπαλάς πρόεδρος του εκπολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου "η Δωδώνη.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας, Κώστας Ι. Χριστοκώστας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, έκανε το διοικητικό απολογισμό του 2017, ενώ παράλληλα μοιράστηκε ο οικονομικός απολογισμός του ίδιου έτους στα παρευρισκόμενα μέλη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο μακροβιότερος  πρόεδρος της Αδελφότητας  Γιάννης Χαβέλας (1982-2002) κάνοντας  μια σύντομη αναφορά στη 40χρονη αυτή πορεία του συλλόγου.

Την Πίτα έκοψε ο Ηλίας Κατσιμπόκης, ιδρυτικό μέλος της μέλος της Αδελφότητας, το φλουρί κέρδισε ο Βασίλης Κουμπάρος.

Μετά την κοπή της Πίτας ακολούθησε μια μικρή δεξίωση με παραδοσιακά εδέσματα και τσίπουρο, σε πολύ ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.

Πίτες στην εκδήλωση πρόσφεραν η Βασιλική Παπαπάνου και η Γιάννα (σύζυγος του Μιχάλη Καρατσιώλη).

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους, μιας και αυτή αποδεικνύει την υποστήριξη τους στις δράσεις και τις ενέργειες της Αδελφότητας.

Και του χρόνου!

 Το ΔΣ πλαισιωμένο από παλαιότερα μέλη διοικητικών συμβουλίων. 

 

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας