Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Γλέντι, κέφι και ατελείωτος χορός στην κοπή πίτας της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

 Διοργανώθηκε και φέτος επιτυχώς, ο χορός και η κοπή της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας, την Κυριακή 19 Ιανουάριου στην όμορφη αίθουσα  Σάλα «Παράδεισος» στο Περιστέρι Αττικής, με μεγάλη προσέλευση των μελών της Αδελφότητας,  η οποία  μετατράπηκε σε ένα μεγάλο Σελλαδίτικο ξεφάντωμα.

 Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κώστας Χριστοκώστας, καλωσορίζοντας του παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Στη συνέχεια το ΔΣ της Αδελφότητας βράβευσε με τιμητικούς επαίνους τους εθελοντές αιμοδότες της τράπεζας αίματος, ή πλέον σημαντική δραστηριότητα της . Για την αιμοδοσία μίλησε σχετικά ο γιατρός Αντώνης Κοντός, ο οποίος παρέδωσε τους επαίνους στους εθελοντές αιμοδότες.Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε  o πρόεδρος του Συλλόγου Σελλάδων Άρτας «ο ΠΥΡΣΟΣ», Ηλίας Μπούρας.

Μετά την κοπή της πίτας  ακολούθησε,  μεγάλο δημοτικό γλέντι με το κέφι βρίσκεται συνέχεια στο κόκκινο, ενώ η πίστα να μην έχει αδειάσει ούτε λεπτό,  μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή  και  αυτό οφείλεται τόσο στην όμορφη διάθεση όλων αλλά και στην ορχήστρα που επέλεξε η Αδελφότητα με την Διαλεχτή και τον Πέτρο Πανάγο στο τραγούδι, ενώ στο κλαρίνο ήταν ο Δημήτρης Λαμπάκης.

 Την παράσταση έκλεψαν  και πάλι οι χωριανοί μας που ήρθαν από το χωριό, αυθημερόν στην Αθήνα μόνο για το χορό  με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων  «Ο ΠΥΡΣΟΣ», γεγονός το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα το ΔΣ της Αδελφότητας.

 Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι  ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων Άρτας «Ο ΠΥΡΣΟΣ»  Ηλίας Μπούρας (μαζί όλο το ΔΣ), ο Αντώνης Κοντός από την Πανηπειρωτική, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κομποταίων Κώστας Κουτσοδήμας και  ο Πρόεδρος των συλλόγου Ηπειρωτών Περιστερίου.

 Τα δώρα για τα φλουριά της πίτας πρόσφεραν οι:

 -   το “VillaStathis” στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας  του Χωριανού μας Στάθη Οικονόμου.

 -   η Βιοκαρπέτ του Βασίλη Καμηνά από τα Ιωάννινα.

 -   Τα Σούπερ Μάρκετ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, με μέριμνα του χωριανού μας Γιώργου Λαχανά.

 -  Βιοτεχνία Γυναικείων  ενδυμάτων του χωριανού μας Κώστα Κανέλη.

 -  Τα Σούπερ Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, με μέριμνα του χωριανού μας Παναγιώτη Παππά.

 Το ΔΣ της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας ευχαριστεί, τον  όλους, όσους παραβρέθηκαν την Κυριακή στον ετήσιο χορό, τους χορηγούς της εκδήλωσης και επίσης την Θεοδώρα Καλαμπόκη που κάθε χρόνο διανέμει το ημερολόγια στο χωριό.

 Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί από το κανάλι της πόλης μας ART TV, στην εκπομπή «Όλο δυτικά».

  

Και του χρόνου!

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας