Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Φουλ για τη μάχη της ανόδου η Α.Ε. Σελλάδων!

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ ΕΠΣΑ με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εντός έδρας την πρωτοπόρο Α.Ε. Ξηροβουνίου. Η ΑΕΣ νίκησε με σκορ 2-0, εξακολουθεί να βρίσκεται 1 πόντο μακρυά από τα playoff, αλλά ευελπιστεί ότι στο τέλος θα καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδο μέσα από αγώνες μπαράζ. Είναι αλήθεια ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο αλλά αν παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια θα έχουμε το απόλυτο στους αγώνες που απομένουν (Κομμένο εκτός, Λουτρότοπος εντός, Καλογερικό εκτός, Αγία Παρασκευή εντός). Ακόμη όμως και αν κάνουμε αυτές τις τέσσερις νίκες δεν πετυχαίνουμε τίποτα αν δεν φέρουν μία ισοπαλία ο Αστέρα Φιλοθέης ή οι Κιρκιζάτες. Δύο δύσκολα παιχνίδια έχει ο Αστέρας (Κυράτσα εντός, Γλυκόριζο εκτός) και ένα οι Κιρκιζάτες (Ξηροβούνι εκτός) και θέλουμε να έρθει μία ισοπαλία καθώς όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο. Τέλος η διοίκηση της ΑΕΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες του Δία Κωστακιών και Α.Ε. Ξηροβουνίου όπως και την ΕΠΣΑ για την βοήθεια που παρείχαν στην ομάδα μας , αλλαγή ώρας ο πρώτος αγώνας – αλλαγή μέρας ο δεύτερος, ώστε να μπορέσει να παραταχθεί πλήρης η ομάδα μπάσκετ στους δύο εκτός έδρας αγώνες με τις ομάδες του Λούρου. Η διοίκηση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι ίδια, υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και από τη στιγμή που οι ομάδες του Λούρου δεν ήθελαν να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής των αγώνων ευχαριστούμε και πάλι όσους βοήθησαν στο να παρουσιαστούν πλήρεις και οι δύο ομάδες μας στα παιχνίδια τους. Πάμε τώρα στο φιλμ του αγώνα:

Α΄ Ημίχροονο

29΄ ο Κατσιούλης αφού περνάει δύο αντιπάλους πραγματοποιεί σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή το οποίο κοντράρει στον αμυντικό, στρώνεται στον Μπάκο αλλά το σουτ του τελευταίου είναι χλιαρό με την μπάλα όμως να πηγαίνει στο Φελέκη, ο οποίος σουτάρει δυνατά στη δεξιά γωνία αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα να πραγματοποιήσει εκπληκτική απόκρουση.

32΄ εκτέλεση φάουλ από τον Μπάκο λίγο πιο μπροστά από το κέντρο του γηπέδου. Η μπάλα φτάνει στον Βανάκα που πραγματοποιεί κεφαλιά με τη μπάλα να κοντράρει στον αμυντικό ο οποίος στη συνέχεια χάνει την ισορροπία του. Η μπάλα στρώνεται στον αμαρκάριστο πλέον Βανάκα εντός της μικρής περιοχής αλλά το βιαστικό του πλασέ περνάει πάνω από την αντίπαλη εστία.

33΄ ο Καραγιάννης βγάζει κάθετη πάσα από δεξιά προς τον Κατσιούλη ο οποίος είναι αμαρκάριστος στη γωνία της μεγάλης περιοχής αλλά το δυνατό του σουτ που πραγματοποιεί το διώχνει με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

44΄ ο Κατσιούλης με όμορφη κάθετη βγάζει μόνο του το Μπάκο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά ο τελευταίος νομίζοντας ότι έχει αντίπαλο δίπλα του πραγματοποιεί βιαστικό σουτ το οποίο μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Β΄ Ημίχρονο

48΄ λανθασμένο διώξιμο από τον αντίπαλο αμυντίκο με την μπάλα να στρώνεται στο Καραγιάννη έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά το δυνατό σουτ μπλοκάρεται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

49΄ 1-0 ο Φελέκης αφού περνάει δύο παίκτες από δεξιά σουτάρει δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή, ασθενής απόκρουση από το τερματοφύλακα και ο Κατσιούλης που παίρνει το ριμπάουτ με απευθείας πλασέ στέλνει τη μπάλα στ δίχτυα.

66΄ οριζόντιο δοκάρι για το Ξηροβούνι σε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

73΄ μεγάλη απόκρουση από το Χρηστάκη. Ο αντίπαλος επιθετικός έπειτα από πάσα βρέθηκε αμαρκάριστος εντός της μεγάλης περιοχής και αριστερά αλλά το δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Παπαθανασίου.

74΄ έπειτα από διώξιμο του Μπαλάτσα ο Κατσιούλης φεύγει  πίσω από το κέντρο και τον ακολουθούν δύο αμυντικοί, ο τερματοφύλακας βγήκε από την εστία του με τον Κατσιούλη να πλασάρει από πάνω του αλλά η μπάλα να παιρνάει δίπλα από την εστία.

76΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσιούλη από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής με τον τερματοφύλακα να πέφτει στη κλειστή του γωνία και να διώχνει με δυσκολία.

82΄ Απίστευτο! Ο Βανάκας εκτελεί πλάγιο στον Κατσιούλη προς τη δεξιά γωνία του κόρνερ ο οποίος σεντράρει απευθείας προς το Φελέκη, ο τελευτάιος υποδέχεται τη μπάλα στη γωνία της μικρής περιοχής με το δεξί πλασέ παιρνώντας ταυτόχρονα τον προσωπικό του αντίπαλο. Πλέον βρίσκεται αμαρκάριστος με τον τερματοφύλακα αλλά σουτάρει δυνατά πάνω του με τον τέρμα να σηκώνει τα χέρια του αντανακλαστικά για να μην τον πετύχει η μπάλα και τη διώχνει σε κόρνερ.

84΄ 2-0 ο Φελέκης επιτίθεται από αριστερά και πασάρει στον Πανή ο οποίος βρίσκεται στη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, σουτάρει στην απέναντι γωνία και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας