Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Δεν έπεφτε καρφίτσα στο πανηγύρι στις Σελλάδες

Πανηγύρι στις Σελλάδες σταθερή αξία!

Το πανηγύρι του χωριού μας σημείωσε και φέτος τεράστια επιτυχία και έγινε αντικείμενο συζήτησης εντός και εκτός νομού Άρτας.

Δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα στην  πλατεία, αφού ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, και  για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε μικρός για να φιλοξενήσει το τόσο μεγάλο πλήθος, ερχόταν κόσμος και έφευγε διότι δεν έβρισκε να καθίσει.

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο πλατεία και τα δύο βράδια, εξελίχθηκαν όμορφα, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο  «μικρούς και μεγάλους»  να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να χορέψουν μέχρι το πρωί, ενώ το θερμόμετρο του κεφιού βρισκόταν στο κόκκινο…

Οι ορχήστρες που επέλεξε να φέρει και φέτος στο χωριό ο Σύλλογος ήταν εξαιρετικές, έδωσαν και την ψυχή για να περάσει όλος κόσμος ωραία (δικαιώνοντας  για ακόμη μια φορά το ΔΣ για την επιλογή του), στις 14 Αυγούστου το γλέντι βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Ήπειρος tv1, αλλά και από το διαδίκτυο.

Το πανηγύρι έχει εκτοξευτεί  τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται  στην κορυφή, και εκεί θα παραμείνει όταν τα μέλη του συλλόγου είναι ενωμένα σε κλίμα σε κλίμα σελλαδίτικης αλληλεγγύης και αγωνίζονται με πίστη, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου και την υπέροχη ομάδα του, και του χρόνου να ξανανταμώσουμε πάλι όλοι στο χωριό!!!

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας