Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Προσφορά βοήθειας σε συνάνθρωπό μας

Πριν λίγες ημέρες ένας συνανθρώπος μας στο χωριό, λόγω πυρκαγιάς στο σπίτι του έχασε όλα του τα υπάρχοντα και πλέον είναι σχεδόν άστεγος.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων "ο ΠΥΡΣΟΣ" κινητοποιήειται ώστε να ανακτήσει αυτός ο άνθρωπος ένα τουλάχιστον δωμάτιο και την κουζίνα του για να επιβιώσει.
Σε αυτή την προσπάθεια,έχοντας μαζί μας και την Αδελφότητα Σελλαδιτων Άρτας, ζητάμε όμως και την δική σας βοήθεια με οποιοδήποτε τρόπο, είτε με κάποιο χρηματικό ποσό είτε με έπιπλα ή αντικείμενα. Την Μεγάλη Παρασκευή στην εκκλησία θα υπάρχει ένα ταμείο που ο καθένας σας ας δώσει απ'το υστέρημα του.
Τα χρήματα θα τα διαχειριστούμε εμείς ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουν όλες οι πρέπουσες ενέργειες.
ΥΓ. Επειδή έχουμε ξαναζήσει παρόμοια κατάσταση, γνωρίζουμε ότι μερικοί θα ψάξουν να βρουν μελανά σημεία για τον άνθρωπο που βοηθάμε. Εμείς δεν νιώθουμε ούτε άξιοι, ούτε ικανοί να κρίνουμε τις επιλογές κάποιου στη ζωή του. Αυτό ας το κάνει ο Θεός, σ'αυτόν θα λογοδοτήσουμε όλοι και ελπίζουμε ο καθένας να έχει σώσει την δική του ψυχή πριν κρίνει τους άλλους.
Σ’ αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε την ανθρωπιά όπου κι αν βρίσκεται.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον πρόεδρο του συλλόγου Ηλία Μπούρα που έχει αναλάβει την όλη διαδικασία.
Τηλέφωνο: 6972677959

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας