Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Επιστολή-Καταγγελία

Επιστολή-Καταγγελία

 

Αθήνα 16 Μαρ 2015

 

 

Από πληροφορίες που είχα απο χωριανούς, το δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου Άρτα-Κομπότι μετά τις 15:00 δεν ανέβαινε στην πλατεια των Σελλάδων και αποβίβαζε τους επιβάτες στη στάση της Παναγίας ενώ ταυτόχρονα αρκετοί κάτοικοι περίμεναν στην πλατεία, χωρίς να μπορούν να μεταβούν στον προορισμό τους και μη γνωρίζοντας το πρόβλημα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Άρτας μου εξήγησε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο πήρε την απόφαση αυτή λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω του ότι οι κάτοικοι του διπλανού χωριού καθυστερούσαν να μεταβούν στα σπίτια τους, τα δρομολόγια μετά τις 15:00 να μην πηγαίνουν στην πλατεία των Σελλάδων εκτός αν είχαν επιβάτες.

Σε ερώτηση που του έκανα, οτι περίμεναν κάτοικοι στη στάση της πλατείας Σελλάδων, μου απάντησε ότι δεν το γνώριζε. Σε άλλη ερώτηση μου, οτι σε συγκεκριμένα δρομολόγια (οδηγοί) αποβίβαζαν επιβάτες στην στάση της Παναγίας, μου απάντησε οτι θα διερευνεθεί.

Σε επόμενη τηλεφωνική επικοινωνία, μου ανέφερε το όνομα του οδηγού και οτι τημωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και επίσης ότι το πρόβλημα λύθηκε. Όταν του ζήτησα τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Αστικού Κτελ Άρτας για το συγκεκριμένο θέμα, μου απάντησε καταφατικά ενω μετά από ημέρες αρνήθηκε λέγοντας μου ότι δεν του το επιτρέπει ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά.

Κατόπιν των παραπάνω, ερωτώ τον Δήμαρχο, την Αρμόδια Αντιδήμαρχο και το Τοπικό Συμβούλιο Σελλάδων, αν γνώριζαν τις συγκεκριμένες αποφάσεις, τι ενέργειες έκαναν και γιατί δεν ενημέρωσαν τους κατοίκους του χωριού, επίσης γιατι ο Δήμαρχος αρνήθηκε να μου αποσταλούν οι αποφάσεις.                                              Οι κάτοικοι των Σελλάδων δεν ειναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ας το καταλάβουν οι αρμόδιοι.

Αναμένω τις απαντήσεις τους.

 

Φιλικά


ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας