Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Αποσύρεται από τα παρκέ ο Γιάννης Καλαμπόκης

Τους τίτλους τέλους στην μπασκετική του καριέρα έβαλε ο Σελλαδίτης Γιάννης Καλαμπόκης, μετά από μια πορεία 17 χρόνων στα παρκέ.

                    

Την απόφαση ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, λέγοντας:

«Η στιγμή που κάποτε φαινόταν μακρινή, έφτασε. Δύσκολη απόφαση, αλλά συνειδητή. Το τέλος μιας υπέροχης διαδρομής με βρίσκει γεμάτο από εμπειρία, γνώση, αλλά και αξίες, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί και προσφέρει. Τώρα καταλαβαίνω πόσο τυχερός ήμουν, που για πάνω από 20 χρόνια έκανα αυτό το "επάγγελμα". Η αγάπη, η αφοσίωση και η επιμονή που επέδειξα, ίσως να με πήγαν λίγο παραπέρα από εκεί που θα με έφτανε το ταλέντο μου. Αυτό ήταν...».

Ο Γιάννης Καλαμπόκης γεννήθηκε  στις 15 Αυγούστου 1978, και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τον Α.Ο.Ν. Παλατιανής στο Ίλιον και μεταπήδησε το 1999 στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου. Έπειτα, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού (2003-05), για να ακολουθήσουν άλλες τρεις μεγάλες ομάδες, η ΑΕΚ (2005-06), ο ΠΑΟΚ (2006-07) και ο Πανιώνιος (2007-09). Ύστερα, πέρασε λίγο από την Ιταλία και την Τρεβίζο, για να επιστρέψει το ίδιο έτος στον Πανιώνιο. Ακολούθησαν ο Ίκαρος Καλλιθέας, ξανά ο "Δικέφαλος του Βορρά", η Άλμπα Βερολίνου, ο Κολοσσός Ρόδου, το Ρέθυμνο, για να κλείσει την καριέρα του τελικά με τη φανέλα της Ένωσης

Επίσης, αυτός ο παίκτης - κόσμημα για το ελληνικό μπάσκετ έχει φορέσει με επιτυχία το εθνόσημο, το 2008-09, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας.

 

                                     

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας