Τράπεζα Αίματος Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

Ο Σελλαδίτης Ξενοφώντας Π. Αθανασίου εκλέχθηκε, Β Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

 

Στη θέση του Β Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκλέχθηκε ο χωριανός μας  Ξενοφώντας Π. Αθανασίου με 21 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.

 Ο κ. Αθανασίου δήλωσε σχετικά με την εκλογή του:

«Είναι μεγάλη η τιμή κι ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη τόσο για μένα όσο και για την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, την οποία και εκπροσωπώ στην ΕΟΕ. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου» τόνισε ο Ξενοφώντας Αθανασίου και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ώρα για… πανηγυρισμούς. «Η εκλογή μου στη θέση του β’ Αντιπροέδρου της ΕΟΕ είναι μια εξαιρετική επιτυχία του αθλήματος της Πάλης. Γιατί πάντα πίστευα και πιστεύω ότι το εμείς πρέπει να υπερτερεί του εγώ. Όμως σίγουρα δεν είναι ώρα για να πανηγυρίζουμε, κι ας αποτελεί μια σπουδαία στιγμή η εκλογή αυτή. Είναι η ώρα που θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε ξανά σκληρά, ώστε οι αθλητές της Πάλης και οι αθλητές όλων των ομοσπονδιών, που εκπροσωπούν τη χώρα μας στις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη να νιώθουν καθημερινά τη βοήθεια και τη συμπαράσταση μας. Πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι όσα συνέβησαν μέσα στο 2017 θα αποτελέσουν ένα καλό μάθημα για όλους μας, προκειμένου να μην ξαναγίνουν τα ίδια λάθη, που στην τελική πληρώνουν οι Έλληνες αθλητές και οι αθλητικές Ομοσπονδίες μας».

Τέλος ο νέος αντιπρόεδρος της ΕΟΕ τόνισε ότι όλοι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το καλό του ελληνικού αθλητισμού: «Πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για ένα νέο ξεκίνημα που θα οδηγήσει ακόμη πιο ψηλά τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Πάλη. Είμαι πεπεισμένος ότι άπαντες θα δουλέψουμε σκληρά, ενωμένοι και αποφασισμένοι, για να πολλαπλασιάσουμε τις διακρίσεις του ελληνικού αθλητισμού και της Πάλης ιδιαίτερα».                                                                                                                                                                  Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

 

 

 

 

 

Βαγγέλης Παντιώρας  VK Villas  Stathis Rental Apartments

 2006 - 2019 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας