Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Η Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας διοργανώνει το ετήσιο χορό της  την Κυριακή 17 Μαρτίου και  ώρα 13:00, στην άιθουσα δεξιώσεων "ΣΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" Τελαμώνος 87 Περιστέρι.

Υποψήφιοι για την Τοπική Κοινότητα Σελλάδων

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, και σύμφωνα με τις τροποποιήσεις που θα επιφέρει ο Ν. 4555/2018 «Κλεισθένης Ι», ουσιαστικά επανέρχονται οι Τοπικές Κοινότητες, τόσο ως προς τον τρόπο εκλογής όσο και ως προς την άσκηση διοίκησης από προέδρους και τοπικά συμβούλια.

  Με βάση τον «Κλεισθένη», η κατάρτιση των δημοτικών συνδυασμών καθώς και η εκλογή των οργάνων της δημοτικής αποκέντρωσης, διαχωρίζονται πλήρως. Δηλαδή, ενώ με τον «Καλλικράτη» κάθε συνδυασμός έπρεπε να περιλαμβάνει στην δήλωση κατάρτισης του, τον υποψήφιο δήμαρχο καθώς και τους υποψήφιους για το Δ.Σ. και τα όργανα των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, με τον «Κλεισθένη», η δήλωση κατάρτισης του δημοτικού συνδυασμού δεν περιλαμβάνει τους υποψήφιους πρόεδρους και συμβούλους των Κοινοτήτων. Έτσι, η εκλογή στις Κοινότητες γίνεται πλέον με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο από αυτό του δημάρχου και σε χωριστή κάλπη.

 Σύμφωνα με τα παραπάνω και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εκλογές στις 26 Μαίου 2019, μέχρι στιγμής έχουν προκύψει οι εξής συνδυασμοί για την τοπική Κοινότητα του χωριού μας:

 Υποψήφιοι με την ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ της υποψήφιας Δημάρχου Ροζίνας Βαβέτση για το τοπικό συμβούλιο ΣΕΛΛΑΔΩΝ

Γρηγόρης Πασπαλιάρης του Λάμπρου

Κώστας Μπαγεώργος  του Βασιλείου

Κώστας Καλαμπούκης του Θεοδώρου

Νίκη Παπαπάνου του Χαριλάου

Νικολέτα Νάνου του Θεοδώρου


 

Υποψήφιοι με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΣΕΛΛΑΔΙΤΩΝ

Θεόδωρος Καραγιάννης του Δημητρίου

Λάμπρος Τζουβάρας του Κωνσταντίνου

Γεωργία Κουτσοκέρα-Λαχανά του Γεράσιμου

Κώστας Τζουβάνος του Ευσταθίου

Παναγιώτα Πετρουλά-Νάνου του Γεωργίου

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας