Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Ετήσιος χορός της Αδελφότητας 20 Δεκεμβρίου

Μεγάλη δημοτική και λαϊκή βραδιά διοργανώνει η Αδελφότητα Σελλαδιτών

Άρτας!

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό μας που θα γίνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 22:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων “ΟΡΦΕΑΣ” στην Καλλιθέα (Πατριάρχου Γρηγορίου 69 πλησίον ΗΣΑΠ Καλλιθέας).

Φέτος το ΔΣ αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τις δύο τελευταίες εκδηλώσεις. Προσπαθήσαμε να βρούμε μια καλή και ευρύχωρη αίθουσα, η οποία θα είναι σε κεντρικό σημείο ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι. Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά στο δικό μας χώρο και με την δική μας ορχήστρα σας περιμένουμε περάσουμε, ακόμη ένα αξέχαστο βράδυ, όπως μόνο εμείς οι Σελλαδίτες ξέρουμε.

Στο δημοτικό πρόγραμμα θα γλεντήσουμε με τον γνωστό σε όλους Δημήτρη Αχνούλα στο τραγούδι και στο κλαρίνο με τον αξεπέραστο Βασίλη Μαρκόπουλο, ενώ το λαϊκό πρόγραμμα θα επιμεληθεί ο συμπατριώτης μας από το Βουργαρέλι Άρτας Ηλίας Σιμόπουλος.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ με πλήρες μενού (σαλάτα εποχής,φέτα,τηγανιά χοιρινή, σουφλέ και κυρίως πιάτο φιλέτο χοιρινό με πατάτες φούρνου και ρύζι,) ενώ το κρασί θα σερβίρεται άφθονο όπως και τα αναψυκτικά.

Η πρόσβαση στο χώρο είναι εύκολη και μπορεί να γίνει από την Λεωφόρο Πειραιώς και Θησέως, αλλά και με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Ενημερώστε στα τηλέφωνα  6974308760 & 6957209511 για την συμμετοχή σας εώς και Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου για την καλύτερη ευκολία όλων μας. 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας