Τράπεζα Αίματος Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

Το αδιαχώρητο στις Σελλάδες

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
 
Κάθε χρόνο και καλύτερο το πανηγύρι μας!
 
 
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το διήμερο πανηγύρι του χωριού μας (14 και 15 Αυγούστου) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελλάδων ο "Πυρσός", με γλεντι κέφι και χορό μέχρι το πρωί.
Συγχαρητήρια
στο συμβούλιο του συλλόγου μας για τη διοργάνωση και παρόλο τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε καταφέρνει να πραγματοποιεί επιτυχία τέτοιες εκδηλώσεις, ζωντανεύοντας το χωριό μας. Επίσης ένα μεγάλο
μπράβο
σε όλους εσάς που στηρίζεται με την παρουσία σας το πανηγύρι του χωριού μας! Και του χρόνου!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σελλάδες 2022

 Πλησιάζει ο καιρός για το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού μας στις 14 και 15 Αυγούστου, το οποίο διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελλάδων "ο Πυρσός" προς τιμήν της Παναγίας.

Και φέτος αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο και τα δύο βράδια του πανηγυριού. Στις 14 Αυγούστου, θα διασκεδάσουμε με τον Βασίλη Ζαβαντία και τηνΞένια Βέρραστο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Παντιώρας, ενώ στις 15 Αυγούστου ανήμερα της Παναγίας, η Διαλεχτή με το Μιχάλη Τάτση στο τραγούδι και το Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί,να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί,όπως εμείς οι Σελλαδίτες ξέρουμε!

 

 

Έκοψε την Πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020


 Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων "Ο ΠΥΡΣΟΣ", σε μια όμορφη εκδήλωση στην οικογενειακή  ταβέρνα "ο Κατσαπλίας".

Στην έναρξη στης εκδήλωσης ο Πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Μπούρας καλωσόρισε τον κόσμο, και  στη συνέχεια έκοψε την πίτα. Η προσέλευση των μελών του  συλλόγου ήταν ικανοποιητική και έτσι μέσα σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα, διασκέδασαν με λαϊκοδημοτική ορχήστρα μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Το πανηγύρι μας - ΣΕΛΛΑΔΕΣ 2019

Πλησιάζει ο καιρός για το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού μας στις 14 και 15 Αυγούστου, το οποίο διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο ΠΥΡΣΟΣ" προς τιμήν της Παναγίας, με συμμετοχή κορυφαίων μουσικών και ερμηνευτών.

Και φέτος αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο και τα δύο βράδια του πανηγυριού,στις 14 Αυγούστου, θα  διασκεδάσουμε με τον Βασίλη Ζαβαντία και τη Δάφνη Νικολάου στο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Παντιώρας,Ενώ στις 15 Αυγούστου ανήμερα της Παναγίας και για πέμπτη συνεχή χρονιά η Διαλεχτή με το Μιχάλη Τάτση στο τραγούδι και το Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί,να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί,όπως εμείς οι Σελλαδίτες ξέρουμε!

 

 

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων "Ο ΠΥΡΣΟΣ"

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων "ο ΠΥΡΣΟΣ", σε μια όμορφη εκδήλωση το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του χωριού μας.

Στην αρχή  της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου  Ηλίας Μπούρας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο Ιερέας (Βασίλειος Καρακώστας) του χωριού μας ευλόγησε την πίτα.

Η προσέλευση των χωριανών  μελών του συλλόγου μας, παρότι είχε αρκετό κρύο  ήταν ικανοποιητική και  σε κλίμα πολύ ευχάριστο με κέφι και χορό μέχρι το απόγευμα.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης, η Αντιδήμαρχος (δημ. Ενότητας Κομποτίου) Αφροδίτη Βλαχοπάνου,  η νυν Αντιδήμαρχος  (δημ. Ενότητας Πέτα)  Ροζίνα Βαβέτση και υποψήφια Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, ο πρόεδρος της ΤΚ Σελλάδων Γρηγόρης Πασπαλιάρης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Νικολάου Σκουφά, Ηλίας Σαπρίκης και Κοσμάς Βούλγαρης, καθώς και επίσης  η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Κομποτίου Καλαμπούκη Ελένη.

 

Και του χρόνου!

 

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων " ο ΠΥΡΣΟΣ"

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του χωριού μας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων ο "ΠΥΡΣΟΣ" κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στο χώρο θα υπάρχουν σουβλάκια και ποτά, θα γλεντήσουμε με τον Βαγγέλη Κουτσοκώστα στο κλαρίνο ενώ στο τραγούδι ο Στέφανος Μαργώνης.

 

  

Βαγγέλης Παντιώρας  VK Villas  Stathis Rental Apartments

 2006 - 2019 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας