Τράπεζα Αίματος Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

Έκοψε την Πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020


 Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων "Ο ΠΥΡΣΟΣ", σε μια όμορφη εκδήλωση στην οικογενειακή  ταβέρνα "ο Κατσαπλίας".

Στην έναρξη στης εκδήλωσης ο Πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Μπούρας καλωσόρισε τον κόσμο, και  στη συνέχεια έκοψε την πίτα. Η προσέλευση των μελών του  συλλόγου ήταν ικανοποιητική και έτσι μέσα σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα, διασκέδασαν με λαϊκοδημοτική ορχήστρα μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Το πανηγύρι μας - ΣΕΛΛΑΔΕΣ 2019

Πλησιάζει ο καιρός για το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού μας στις 14 και 15 Αυγούστου, το οποίο διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο ΠΥΡΣΟΣ" προς τιμήν της Παναγίας, με συμμετοχή κορυφαίων μουσικών και ερμηνευτών.

Και φέτος αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο και τα δύο βράδια του πανηγυριού,στις 14 Αυγούστου, θα  διασκεδάσουμε με τον Βασίλη Ζαβαντία και τη Δάφνη Νικολάου στο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Παντιώρας,Ενώ στις 15 Αυγούστου ανήμερα της Παναγίας και για πέμπτη συνεχή χρονιά η Διαλεχτή με το Μιχάλη Τάτση στο τραγούδι και το Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί,να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί,όπως εμείς οι Σελλαδίτες ξέρουμε!

 

 

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων "Ο ΠΥΡΣΟΣ"

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων "ο ΠΥΡΣΟΣ", σε μια όμορφη εκδήλωση το μεσημέρι της Κυριακής 6 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του χωριού μας.

Στην αρχή  της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου  Ηλίας Μπούρας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια ο Ιερέας (Βασίλειος Καρακώστας) του χωριού μας ευλόγησε την πίτα.

Η προσέλευση των χωριανών  μελών του συλλόγου μας, παρότι είχε αρκετό κρύο  ήταν ικανοποιητική και  σε κλίμα πολύ ευχάριστο με κέφι και χορό μέχρι το απόγευμα.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Ευστάθιος Γιαννούλης, η Αντιδήμαρχος (δημ. Ενότητας Κομποτίου) Αφροδίτη Βλαχοπάνου,  η νυν Αντιδήμαρχος  (δημ. Ενότητας Πέτα)  Ροζίνα Βαβέτση και υποψήφια Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, ο πρόεδρος της ΤΚ Σελλάδων Γρηγόρης Πασπαλιάρης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Νικολάου Σκουφά, Ηλίας Σαπρίκης και Κοσμάς Βούλγαρης, καθώς και επίσης  η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Κομποτίου Καλαμπούκη Ελένη.

 

Και του χρόνου!

 

Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων " ο ΠΥΡΣΟΣ"

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του χωριού μας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων ο "ΠΥΡΣΟΣ" κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στο χώρο θα υπάρχουν σουβλάκια και ποτά, θα γλεντήσουμε με τον Βαγγέλη Κουτσοκώστα στο κλαρίνο ενώ στο τραγούδι ο Στέφανος Μαργώνης.

 

  

Δεν έπεφτε καρφίτσα στο πανηγύρι στις Σελλάδες

Πανηγύρι στις Σελλάδες σταθερή αξία!

Το πανηγύρι του χωριού μας σημείωσε και φέτος τεράστια επιτυχία και έγινε αντικείμενο συζήτησης εντός και εκτός νομού Άρτας.

Δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα στην  πλατεία, αφού ο χώρος γέμισε ασφυκτικά, και  για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε μικρός για να φιλοξενήσει το τόσο μεγάλο πλήθος, ερχόταν κόσμος και έφευγε διότι δεν έβρισκε να καθίσει.

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο πλατεία και τα δύο βράδια, εξελίχθηκαν όμορφα, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο  «μικρούς και μεγάλους»  να διασκεδάσουν με την ψυχή τους και να χορέψουν μέχρι το πρωί, ενώ το θερμόμετρο του κεφιού βρισκόταν στο κόκκινο…

Οι ορχήστρες που επέλεξε να φέρει και φέτος στο χωριό ο Σύλλογος ήταν εξαιρετικές, έδωσαν και την ψυχή για να περάσει όλος κόσμος ωραία (δικαιώνοντας  για ακόμη μια φορά το ΔΣ για την επιλογή του), στις 14 Αυγούστου το γλέντι βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Ήπειρος tv1, αλλά και από το διαδίκτυο.

Το πανηγύρι έχει εκτοξευτεί  τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται  στην κορυφή, και εκεί θα παραμείνει όταν τα μέλη του συλλόγου είναι ενωμένα σε κλίμα σε κλίμα σελλαδίτικης αλληλεγγύης και αγωνίζονται με πίστη, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου και την υπέροχη ομάδα του, και του χρόνου να ξανανταμώσουμε πάλι όλοι στο χωριό!!!

 

Δεκαπενταύγουστος 2018 - όλοι οι δρόμοι οδηγούν Σελλάδες

Και φέτος αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο στις Σελλάδες!

Πλησιάζει ο καιρός για το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού μας στις 14 και 15 Αυγούστου, το οποίο διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο προς τιμήν της Παναγίας, με συμμετοχή κορυφαίων μουσικών και ερμηνευτών.

Στις 14 Αυγούστου θα διασκεδάσουμε με το Στέφανο Μαργώνη και την Ξένια Βέρρα στο τραγούδι, τον Άγγελο Βέρρα στο βιολί και το Βαγγέλη Παντιώρα στο κλαρίνο, ενώ στις 15 Αυγούστου,ανήμερα της Παναγίας και για τέταρτη συνεχή χρονιά, θα διασκεδάσουμε με τη Διαλεχτή και το Μιχάλη Τάτση στο τραγούδι και το Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί, να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί, όπως εμείς οι Σελλαδίτες ξέρουμε!

 

Βαγγέλης Παντιώρας  VK Villas  Stathis Rental Apartments

 2006 - 2019 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας