Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Αποκριάτικη Εκδήλωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων στα πλαίσια των αποκριών διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του συλλόγου μία ξεχωριστή θεματική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους. Μια παράσταση που τα παιδιά θα μπορούν να συμμετάσχουν και να χαρούν με την ψυχή τους, αλλά και για μας τους μεγαλύτερους να νιώσουμε ξανά παιδιά. Σας περιμένουμε με χαρά.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΛΛΑΔΩΝ "Ο ΠΥΡΣΟΣ" 

Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων «ο ΠΥΡΣΟΣ» διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, για την κοπή πίτας και τον ετήσιο χορό της Αδελφότητας Σελλαδιτών.
Η τιμή της πρόσκλησης για το χορό ανέρχεται 25€ ανά άτομο με πλήρες μενού, ενώ κρασί, μπύρα και αναψυκτικά θα είναι απεριόριστα. Το εισιτήριο για το λεωφορείο είναι 20€ το άτομο.
Ώρα αναχώρησης από το χωριό την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 08:00.
Τηλέφωνο για Κρατήσεις θέσεων: Θανάσης Αθανασίου 6977213662.
 

Το αδιαχώρητο στις Σελλάδες

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
 
Κάθε χρόνο και καλύτερο το πανηγύρι μας!
 
 
Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το διήμερο πανηγύρι του χωριού μας (14 και 15 Αυγούστου) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελλάδων ο "Πυρσός", με γλεντι κέφι και χορό μέχρι το πρωί.
Συγχαρητήρια
στο συμβούλιο του συλλόγου μας για τη διοργάνωση και παρόλο τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε καταφέρνει να πραγματοποιεί επιτυχία τέτοιες εκδηλώσεις, ζωντανεύοντας το χωριό μας. Επίσης ένα μεγάλο
μπράβο
σε όλους εσάς που στηρίζεται με την παρουσία σας το πανηγύρι του χωριού μας! Και του χρόνου!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σελλάδες 2022

 Πλησιάζει ο καιρός για το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού μας στις 14 και 15 Αυγούστου, το οποίο διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελλάδων "ο Πυρσός" προς τιμήν της Παναγίας.

Και φέτος αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο και τα δύο βράδια του πανηγυριού. Στις 14 Αυγούστου, θα διασκεδάσουμε με τον Βασίλη Ζαβαντία και τηνΞένια Βέρραστο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Παντιώρας, ενώ στις 15 Αυγούστου ανήμερα της Παναγίας, η Διαλεχτή με το Μιχάλη Τάτση στο τραγούδι και το Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί,να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί,όπως εμείς οι Σελλαδίτες ξέρουμε!

 

 

Έκοψε την Πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλάδων

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020


 Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων "Ο ΠΥΡΣΟΣ", σε μια όμορφη εκδήλωση στην οικογενειακή  ταβέρνα "ο Κατσαπλίας".

Στην έναρξη στης εκδήλωσης ο Πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Μπούρας καλωσόρισε τον κόσμο, και  στη συνέχεια έκοψε την πίτα. Η προσέλευση των μελών του  συλλόγου ήταν ικανοποιητική και έτσι μέσα σε γιορτινό και ευχάριστο κλίμα, διασκέδασαν με λαϊκοδημοτική ορχήστρα μέχρι τις πρωινές ώρες.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Το πανηγύρι μας - ΣΕΛΛΑΔΕΣ 2019

Πλησιάζει ο καιρός για το καθιερωμένο πανηγύρι του χωριού μας στις 14 και 15 Αυγούστου, το οποίο διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο ΠΥΡΣΟΣ" προς τιμήν της Παναγίας, με συμμετοχή κορυφαίων μουσικών και ερμηνευτών.

Και φέτος αναμένεται να γίνει το αδιαχώρητο και τα δύο βράδια του πανηγυριού,στις 14 Αυγούστου, θα  διασκεδάσουμε με τον Βασίλη Ζαβαντία και τη Δάφνη Νικολάου στο τραγούδι και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Παντιώρας,Ενώ στις 15 Αυγούστου ανήμερα της Παναγίας και για πέμπτη συνεχή χρονιά η Διαλεχτή με το Μιχάλη Τάτση στο τραγούδι και το Δημήτρη Λαμπάκη στο κλαρίνο.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί,να γλεντήσουμε μέχρι το πρωί,όπως εμείς οι Σελλαδίτες ξέρουμε!

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας