Τράπεζα Αίματος Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

Α.Ε. Σελλάδων ή "ΑΕ Μενιδίου"?

Την περασμένη Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στο γήπεδο του Κομποτίου ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ΑΕ Μενιδίου και της Αγίας Παρασκευής. Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί Σελλαδίτες να παρακολουθήσουν τον αγώνα, έκπληκτοι μείνανε όμως όταν είδανε την ομάδα του Μενιδίου να αγωνίζεται με τις κιτρινόμαυρες φανέλες της ΑΕ Σελλάδων και όπως ήταν φυσικό άρχισαν να αναρωτιούνται, γιατί;

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η ΑΕΣ στα μπαράζ

Η Α.Ε. Σελλάδων αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Γλυκόριζου για τα μπαράζ ανόδου στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ. Άρτας με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο 2-2. Το αποτέλεσμα ευνοούσε τον Απόλλωνα Γλυκόριζου ο οποίος και κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση των μπαράζ. Η ομάδα του χωριού μας ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είχε πολλές ευκαιρίες για να κερδίσει τον αγώνα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Τα γκολ για την Α.Ε. Σελλάδων πέτυχαν ο Χριστοκώστας Ν. στο 28' με εκτέλεση πέναλτι και ο Καραγιάννης Β. στο 92'.

Κακό αθλητικό Σαββατοκύριακο

Έχασε το Σάββατο η Α.Ε. Σελλάδων 59-46 από τον Αίαντα Άρτας στο ντέρμπι που θα εξασφάλιζε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ. Η ομάδα του χωριού μας δεν έπιασε καλή απόδοση και υποχρεώθηκε σε ήττα.


Σήμερα Κυριακή, η ποδοσφαιρική ομάδα των Σελλάδων έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Ηρόδοτο Καλογερικού στην έδρα του αλλά παραμένει στην βαθμολογική θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο.

Ήττα χωρίς σημασία στο μπάσκετ

Έχασε η ομάδα του χωριού μας στον αγώνα με τον Πύρρο για την όγδοη αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΣΚΑΒΔΕ με 49-59. Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογική σημασία και η ΑΕ Σελλάδων επέλεξε να ξεκουράσει τη κύρια σύνθεση της ομάδος και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους παίκτες. Ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αίαντα Άρτας.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού μας ήρθε ισόπαλη με την Α.Ε. Λουτροτόπου 1-1 και παραμένει στην έκτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Άνετη νίκη και τώρα μπαράζ!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του χωριού μας ενάντια στον Διαγόρα Κομμένου με 1-7! Πλέον η ΑΕΣ βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α' ΕΠΣ Άρτας. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν: 2 ο Ζορμπαλάς, 2 ο Φελέκης, 1 ο Παπαθανασίου Π., 1 ο Κατσούλης και 1 ο Μπάκος.

 

Οι επιτυχίες συνεχίζονται και στο Λούρο!

Άλλη μια σημαντική νίκη πέτυχε η Α.Ε. Σελλάδων για τη δεύτερη κατηγορία ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ ενάντια στον πρώτο της κατηγορίας Α.Ο. Λούρου με 41-51! Μάλιστα μπόρεσε και κάλυψε και τη διαφορά από τον πρώτο αγώνα. Πλέον η ομάδα του χωριού μας έχει λάβει τη πρώτη θέση στη βαθμολογία και βλέπει την άνοδο στη πρώτη κατηγορία. Συγχαρητήρια!

 

Βαγγέλης Παντιώρας  VK Villas  Stathis Rental Apartments

 2006 - 2019 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας