Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

Με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Αποκριάς 17 Μαρτίου, στην αίθουσα δεξιώσεων «ΣΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» στο Περιστέρι Αττικής, η εκδήλωση κοπής πίτας και ο ετήσιος χορός  της Αδελφότητάς μας.

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του «ΣΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» τα μέλη της Αδελφότητας Σελλαδιτών και οι φίλοι τους προσήλθαν μαζικά, παρόλο το τριήμερο της Καθαρά  Δευτέρας (που λείπει  ο περισσότερος κόσμος από την Αθήνα). Όλοι με  καλή  διάθεση και  αγάπη για την Αδελφότητα και το χωριό μας δημιούργησαν μια ευχάριστη -οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Αδελφότητας Κώστας Ι. Χριστοκώστας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ενώ κάλεσε στο βήμα τον Ηλία Μπούρα πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων «ο ΠΥΡΣΟΣ» να απευθύνει χαιρετισμό. 

Την πίτα έκοψε κατόπιν επιθυμίας του Δ.Σ. όπως συνηθίζουμε κάθε χρόνο της Αδελφότητας ο Σπύρος Σαπρίκης, ιδρυτικό μέλος της Αδελφότητας και επί σειρά ετών στο διοικητικό συμβούλιο.

 

Την παράσταση έκλεψαν για ακόμη μια φορά τα μέλη του «Πυρσού» που ήρθαν αυθημερόν από το χωριό για να στηρίξουν και να παραβρεθούν την εκδήλωση μας, με αυτό τον τρόπο  στήθηκε το μεγάλο γνήσιο  Σελλαδίτικο γλέντι που κράτησε ως τις 9 το βράδυ και έκλεισε με το τραγούδι-χορό «πως το τρίβουν το πιπέρι».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο χωριανός μας δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης Ηλίας Σαπρίκης. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκε ο Δημήτρης Μπακοδήμος από το  Στάνο Αιτωλοακαρνίας μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπνδίας Συλλόγων Βάλτου.

Από τις έξι (6) βασιλόπιτες που διατέθηκαν, η καθεμία περιείχε από ένα φλουρί – δώρα, τα οποία αναφέρονται παρακάτω

1.            Τριήμερη διαμονή στη Villa Stathis, στον Αγιο Νικήτα Λευκάδας από των χωριανό μας Στάθη Οικονόμου.

2.            Δωροεπιταγή αξιάς 60 ευρώ από Σουπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

3.            Τοστιέρα, από Σουπερ Μάρκετ Γαλαξίας.

3.            Καφετιέρα φίλτρου από Σουπερ Μάρκετ Γαλαξίας.

4.            Μενού (2) ατόμων στην Ταβέρνα ο Παράδεισος, Πετρούπολη.

5.            (2) Πομάδες ανδρικών μαλλιών, προσφορά κομμωτηρίου Μαρία Μπακοδήμου, Μιαούλη 96 Αιγάλεω.

6.            Περιποίηση γυναικείων μαλλιών (αξίας 50 ευρώ) προσφορά κομμωτηρίου Μαρία Μπακοδήμου, Μιαούλη 96 Αιγάλεω.

Το Δ.Σ της Αδελφότητας Σελλαδιτών ευχαριστεί θερμά όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο,  ιδιαίτερα δε τον Πολιτιστικό Συλλόγο Σελλάδων «ο ΠΥΡΣΟΣ» που στήριξε την εκδήλωση ως μέγας χορηγός.

Επίσης ευχαριστούμε την ορχήστρα μας με το «δίκο» μας παιδί στο κλαρίνο, τον Βαγγέλη Παντιώρα, την Χρυσούλα Τζαμαλή και τον Πέτρο Πανάγο στο τραγούδι που κράτησαν αμείωτο το κέφι από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

 

 

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας