Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Γλέντησαν οι Σελλαδίτες της Αθήνας

 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ετήσιος Χορός της Αδελφότητας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην Καλλιθέα. Πλήθος κόσμου και πολύ μεγάλη παρουσία της νεολαίας και σε αυτό το "ραντεβού" της Αδελφότητα στην Αθήνα,είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το χορευτικό της Αδελφότητας, το οποίο παρουσίασε έξι παραδοσιακούς χορούς από διάφορες περιοχές της Ηπείρου. Στην έναρξη της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας βράβευσε την Δασκάλα του χορευτικού και μέλος του Δ.Σ. της Αδελφότητας , την χωριανή μας Αλεξάνδρα Κατσιμπόκη για την προσφορά της. Στην εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων Σπύρος Κοκκόλης,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Βουργαρελιωτών Αττικής Λουκία Αντωνίου-Σούσου και η Γραμματέας της Αδελφότητας Θεοδωριανιτών Ευθαλία Σκουτέλα, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Για την ορχήστρα που διασκέδασε τον κόσμο μέχρι το πρωί τα λόγια είναι περιττά, ο Δημήτρης Αχνούλας και ο Βασίλης Μαρκόπουλος στο δημοτικό πρόγραμμα όσο και ο Ηλίας Σιμόπουλος στο λαϊκό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τέλος το Συμβούλιο της Αδελφότητας ευχαριστεί όλους αυτούς που πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά καθώς και τον Σωτήρη Κομνηνό που μετέδωσε το πρόγραμμα του χορού ζωντανά μέσο του ραδιοφωνικού του σταθμού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας