Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Γενική Συνέλευση - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Μαζική Συμμετοχή!

Για άλλη μια χρονιά οι χωριανοί μας, συνεπείς στο ραντεβού τους, προσήλθαν μαζικά στη Γενική Συνέλευση - κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2016. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κι έτσι οι δύο αίθουσες της «Αυλής του Αντώνη» γέμισαν ασφυκτικά από χωριανούς και μόνο χωριανούς! Το ραντεβού ήταν στις 11, και οι περισσότεροι άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς με τις οικογένειές τους, μικροί και μεγάλοι, δημιουργώντας ένα πρόσχαρο και φιλικό κλίμα, με φωνές και γέλια, σε ένα σελλαδίτικο αντάμωμα! Ακόμη, μαζί μας βρέθηκαν οι νεοεισαχθέντες σε ΑΕΙ/ΤΕΙ, οι οποίοι έλαβαν αναμνηστικούς τίτλους από την Αδελφότητα και καταχειροκροτήθηκαν.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας, Κώστας Ι. Χριστοκώστας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, έκανε το διοικητικό απολογισμό του 2015, ενώ παράλληλα μοιράστηκε ο οικονομικός απολογισμός του ίδιου έτους στους παρευρισκομένους. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής Γιάννης Νάκης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι δεν έχει ξαναδεί φέτος τέτοια μαζικότητα και συμμετοχή σε αντίστοιχη εκδήλωση άλλων συλλόγων. Μεταξύ των παρευρισκομένων βρέθηκε και εκπρόσωπος του βουλευτή Βασίλη Τσίρκα. Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πίτας. Η Αδελφότητα προσέφερε καφέ και βουτήματα στους χωριανούς, αλλά και την πεντανόστιμη βασιλόπιτα του αρτοποιείου Βάνα. Στην πίτα που μοιράστηκε υπήρχαν έξι φλουριά, τα οποία και κέρδισαν οι:

Ντζούφρας Χρήστος, γαμπρός Βάγιας Ι. Παπαπάνου        

Παπαπάνου Κούλα

Πετρίδη Παναγιώτα, κόρη της Κούλας Παπαπάνου

Σαπρίκης Γιάννης

Τσουπρά Ν. Σοφία

Χαβέλα Θεοδώρα

 

Οι χωριανοί παρέμειναν μετά την κοπή της πίτας στην ταβέρνα για το μεσημεριανό τους, με συνοδεία μουσικής. Οι τελευταίοι αποχώρησαν αργά το απόγευμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους, μιας και αυτή αποδεικνύει την υποστήριξη τους στις δράσεις και τις ενέργειες της Αδελφότητας, αλλά και τη διάθεση όλων να ανταμώνουμε και να περνάμε καλά.

 Και του χρόνου!

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας