Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Με πλήθος κόσμου ο εορτασμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στις Σελλάδες

Πλήθος κόσμου για άλλη μια χρονιά στο ξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο χωριό μας,  φέτος η εορτή του Αϊ Γιάννη ήταν Κυριακή γεγονός το οποίο βοήθησε ώστε η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Οι Πιστοί άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς τόσο από το χωριό μας, αλλά και από τα γειτονικά χωριά Φωτεινό, Μεγάρχη και Κομπότι. 

Μετά τα τέλος της Θείας Λειτουργίας το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο πρόσφερε στους παρευρισκόμενους γλυκό και αναψυκτικό,  ενώ λίγο αργότερα ετοιμάστηκαν και τα σουβλάκια τα οποία προσφέρθηκαν στον κόσμο μαζί με το κρασί, τα οποία ήταν προσφορά της Αδελφότητας. Αρκετοί έμειναν για ώρα στον περιβάλλον χώρο της εκκλησίας απολαμβάνοντας έτσι, τα εδέσματα και την θέα που προσφέρει η τοποθεσία, στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Στάθης Γιαννούλης.  

Τέλος το Δ.Σ. της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Χαβέλα (πρώην Πρόεδρο της Αδελφότητας) για το συντονισμό της εκδήλωσης, το Σελλάδες Μάρκετ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων "ο Πυρσός" -το οποίο ήταν σύσσωμο παρόν- για πολύτιμη βοηθειά του και για τα κάρβουνα τα οποία πρόσφερε ώστε να ψηθούν τα σουβλάκια, όπως επίσης και όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της Αδελφότητας στο χωριό.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

 

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας