Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Κοπή πίτας – Γενική Συνέλευση Αδελφότητας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Κοπή της Πίτας 2017 και η γενική συνέλευση της Αδελφότητας Σελλαδιτών, στην ταβέρνα «Αυλή του Αντώνη» στο Γαλάτσι.                                                  Πλήθος απόδημων χωριανών και μόνο (όλων των ηλικιών) παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ούτε το κρύο, αλλά ούτε και η βροχή  δεν εμπόδισαν τους χωριανούς μας να γεμίσουν και τις δύο αίθουσες του καταστήματος, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι Σελλαδίτες είμαστε ενωμένοι  και πάντα δηλώνουμε παρόν σε ότι αφορά το χωριό μας, τις όμορφες Σελλάδες. Την εκδηλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Κομποταίων  Δαμιανός Βαρέλης και ο Γραμματέας της Αδελφότητας Κομποταίων  Κώστας Κουτσοδήμας.                                                        .

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας, Κώστας Ι. Χριστοκώστας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, έκανε το διοικητικό απολογισμό του 2016, ενώ παράλληλα μοιράστηκε ο οικονομικός απολογισμός του ίδιου έτους στους παρευρισκομένους.                                                                                                                                         Την Πίτα έκοψε ο αγαπητός χωριανός μας, ιατρός, Βαγγέλης Νάνος. Τα δώρα για τα φλουριά της πίτας, προσέφερε, όπως πάντα βέβαια ο χωριανός μας Κώστας Κανέλης, στη συνέχεια βραβεύθηκαν  οι νεοεισαχθέντες  μαθητές σε ΑΕΙ/ΤΕΙ.  

Μετά την κοπή της πίτας παρέμειναν όλοι παρέμειναν στην ταβέρνα για το μεσημεριανό τους, και οι τελευταίοι αποχώρησαν το βράδυ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους, μιας και αυτή αποδεικνύει την υποστήριξη τους στις δράσεις και τις ενέργειες της Αδελφότητας, αλλά και τη διάθεση όλων να ανταμώνουμε και να περνάμε καλά.

Από την Γ.Σ.  στις 12 Φεβρουαρίου 2017 προέκυψε το νέο Δ.Σ. της Αδελφότητας

Α.ΤΑΚΤΙΚΟΙ

1.              Χριστοκώστας Κωνσταντίνος

2.              Παπαπάνος Παναγιώτης

3.              Ρίζος Κωνσταντίνος

4.              Κωνσταντόπουλος Ιωάννης

5.              Μπουζάνης Αριστομένης

6.              Καλαμπόκης Μιχαήλ

7.              Αθανασίου Κωνσταντίνος

Β.ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1.        Κατσιμπόκης Βασίλειος

2.        Χαβέλας Νικόλαος

3.        Μπάκας Νικόλαος

Γ. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1.              Παπαπάνος Βασίλειος

2.              Ριζος Δημήτριος

3.              Καλαμπόκη Φωτείνη

 Και του χρόνου!

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας