Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Δεν ξανάγινε τέτοιο γλέντι…

Το αδιαχώρητο επικράτησε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στον ετήσιο  χορό της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας, που έγινε στην αίθουσα δεξιώσεων "Σάλα-Παράδεισος" στο Περιστέρι, πλήθος κόσμου (πάνω από 250 άτομα) και πλειοψηφία της νεολαίας και σε αυτό το "ραντεβού" της Αδελφότητας Σελλαδιτών στην Αθήνα.

 Από νωρίς το μεσημέρι δεν έπεφτε «καρφίτσα» από την μεγάλη ανταπόκριση των μελών και φίλων της Αδελφότητας. Η  προσέλευση ήταν τέτοια που ξεπέρασε ακόμη και τους πιο αισιόδοξους και έκανε την  διαφορά  σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, την μεγάλη διαφορά όμως έκαναν οι εκδρομείς από τις Σελλάδες (μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων ο ΠΥΡΣΟΣ), οι οποίοι ήρθαν αυθημερόν στην Αθήνα μόνο για το χορό, αναδείχθηκαν σε πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, γεγονός το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα το συμβούλιο της Αδελφότητας.

Την διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε η καταπληκτική ορχήστρα, με  τον Πέτρο Πανάγο και την Βίκυ Κούρου στο τραγούδι ενώ στο κλαρίνο το «δικό μας παιδί» ο Βαγγέλης Παντιώρας ανεβάζοντας το κέφι κατακόρυφα & την πίστα ασφυκτικά γεμάτη από το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Επίσης είχαμε και γκέστ εμφανίσεις στην εκδήλωση οι ταραγουδιστές  Δημήτρης Αχνούλας και Μαρίνα Λαζαράκη.

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων Άρτας «ο ΠΥΡΣΟΣ»  Ηλίας Μπούρας (μαζί όλο το ΔΣ), ο Αντώνης Κοντός εκπρόσωπος της Πανηπειρωτικής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης και χωριανός μας Κώστας Παπαπάνος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομποτίου Άρτας  Μίμης Μούτσιος , ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρίζος, ο Δαμιανός Βαρέλης από την Αδελφότητα Κομποταίων, ο Σταύρος Σαββίδης από το Σύλλογο Ποντίων «ο Φάρος» Αγίας Βαρβάρας, ο Δημήτριος Μπακοδήμος  Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Στάνου Αιτωλοακαρνανίας «ο Άγιος Δημήτριος», και τέλος όπως πάντα παρόν ο χωριανός μας Στρατηγός ΕΛΛΑΣ Ε.Α. Δημήτρης Κουλτούκης.

Το ΔΣ της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στον ετήσιο χορό, και ιδιαίτερα τον Μέγα Χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία παροχής υπηρεσιών IPIROTIKI FACILITY SERVISES, επίσης και το “VillaStathis” στον Άγιο Νικήτα Λευκάδας  του Χωριανού μας Στάθη Οικονόμου, που πρόσφερε τρεις ημέρες δωρεάν διαμονή, δώρο στην εκδήλωση αλλά και τον Δήμο Κόλλια για την αφιλοκερδή φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα  Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία και ευτυχία!

Με εκτίμηση το ΔΣ της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας