Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Ακόμη μια επιτυχημένη εκδρομή για την Αδελφότητα Σελλαδιτών.

Πολιτιστική περιήγηση των μελών της Αδελφότητας!

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  η μονοήμερη εκδρομή στη Μονή Οσίου Λουκά και στη Λιβαδειά, η οποία είχε μεγάλη συμμετοχή των μελών της. Αν και ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί με βροχή από την Αθήνα,  όσο πλησιάζαμε στον προορισμό μας, ο καιρός έφτιαξε και εξελίχθηκε σε μια ηλιόλουστη ημέρα.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Βυζαντινή Μονή Οσίου Λουκά, ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα βυζαντινής τέχνης, που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Ελικώνα  χτισμένο το 11ο αιώνα. Στη συνέχεια βόλτα για καφέ και φαγητό στην πόλη της Λιβαδειάς, με τις περίφημες πηγές Κρύας με τους νερόμυλους.

Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα, να γεμίσουν οι μπαταρίες, τα μέλη της Αδελφότητα να γνωριστούν καλύτερα, και όπως είπε ο οδηγός μας, ο Φίλιππας Παπαχρήστος η εκδρομή είναι ψυχοφάρμακο.

Νεότερα μέλη της Αδελφότητας που συμμετείχαν στην εκδρομή, γεγονός που δείχνει ότι εκτός από παρόν έχουμε και μέλλον...!

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας ευχαριστεί  όλους  για τη συμμετοχή  και σε αυτή τη δραστηριότητα καθώς επίσης και τον οδηγό του λεωφορείου.

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας