Τράπεζα Αίματος Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

Με επιτυχία ο εορτασμός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στις Σελλάδες

Με επιτυχία  και φέτος η εκδήλωση της Αδελφότητας Σελλαδιτών στο εξωκκλήσι του Αγίου Ιωάννη στο χωριό μας και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου παρότι ήταν εργάσιμη ημέρα.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο πρόσφερε στους παρευρισκομένους λουκούμια και αναψυκτικά,  ενώ η Αδελφότητα πρόσφερε σουβλάκια και κρασί (τα οποία έψησαν οι Γιάννης Χαβέλας,  Γιάννης Χριστοκώστας και Θανάσης Αθανασίου). Αρκετός κόσμος έμεινε για ώρα στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας, απολαμβάνοντας έτσι τα εδέσματα και τη θέα που προσφέρει η τοποθεσία.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Νικολάου Σκουφά, κ.Στάθης Γιαννούλης, οι αντιδήμαρχοι  Ροζίνα Βαβέτση και η Αφροδίτη Βλαχοπάνου αλλά και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σελλάδων Γρηγόρης Πασπαλιάρης.

Τέλος, το Δ.Σ. της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Γιάννη Χαβέλα (πρώην πρόεδρο της Αδελφότητας) για το συντονισμό της εκδήλωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελλάδων «Ο Πυρσός» για την πολύτιμη βοήθειά του αλλά και για τα κάρβουνα τα οποία πρόσφερε ώστε να ψηθούν τα σουβλάκια, όπως επίσης το Χαρίλαο Τζουβάνο την Νία Οικονόμου και την Καίτη Σαπρίκη για την πολύτιμη βοηθειά τους και όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους στην καθιερωμένη πλέον γιορτή αυτή στο χωριό.


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Βαγγέλης Παντιώρας  VK Villas  Stathis Rental Apartments

 2006 - 2019 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας