Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Ενισχύστε την Τράπεζα Αίματος της Αδελφότητας

Έδωσες αίμα; Δώσε τώρα! Θα σου χρειαστεί!

 Όπως είναι γνωστό σε όλους, από το 2013 λειτουργεί από την Αδελφότητα τράπεζα αίματος στο Γεν. Νοσοκομείο Άρτας, η οποία βοήθησε και βοηθάει όλους τους συγχωριανούς μας, προσφέροντας αίμα όταν υπάρχει ανάγκη.

Στα έξι χρόνια λειτουργίας της έχει εξυπηρετήσει όποιο χωριανό και φίλο είε ανάγκη, με σκοπό όμως οι φιάλες που προσφέρονται να αναπληρώνονται. Δυστυχώς, όμως, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, το αίμα δόθηκε χωρίς να αντικατασταθεί. Αν συνεχιστεί αυτή η πρακτική, η τράπεζα αργά ή γρήγορα θα αναστείλει τη λειτουργία της και δεν θα μπορεί πλέον να βοηθήσει κανένα συνάνθρωπό μας.

 Έτσι, η Αδελφότητα κάνει έκκληση σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους που μπορούν να δώσουν αίμα, να μεταβούν σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, όπου κι αν βρίσκονται, και να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της Αδελφότητας. Θα πρέπει απαραίτητα να αναφέρουν ότι το αίμα που προσφέρουν θα πρέπει να καταχωρηθεί στην τράπεζα αίματος της Αδελφότητας Σελλαδιτών (Αριθμός Μητρώου Συλλόγου στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοτών 10312) στο Νοσοκομείο Άρτας, κι αν είναι δυνατόν να μας ειδοποιήσετε στο τηλέφωνο 6957209511.

 Για εμάς, αυτή είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα της Αδελφότητας, και πιστεύουμε πραγματικά ότι το ίδιο ισχύει και για όλους εσάς! Προσφέρετε λοιπόν σήμερα αίμα, γιατί δεν ξέρουμε ποτέ πότε μπορεί να χρειασθεί.

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας