Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Η Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας διοργανώνει το ετήσιο χορό της  την Κυριακή 17 Μαρτίου και  ώρα 13:00, στην άιθουσα δεξιώσεων "ΣΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" Τελαμώνος 87 Περιστέρι.

Από την Εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στις Σελλάδες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το ξωκλήσι του Αϊ Γιάννη στο χωριό μας γιόρτασε και φέτος με πλήθος παρευρισκομένων. Ο καλός καιρός βοήθησε χωριανούς αλλά και πιστούς από τα γύρω χωριά (Κομπότι, Φωτεινό, Μεγάρχη) να προσέλθουν στη γιορτή. Μετά τη λειτουργία, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προσέφερε σε όλους λουκούμια και αναψυκτικά, καθώς επίσης και άρτο από την αρτοκλασία.

Η Αδελφότητα, καθιερωμένα πλέον, προσέφερε σουβλάκια. Ο δε Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας «Ο ΠΥΡΣΟΣ» προσέφερε μπίρες με αντίτιμο 1 ευρώ τη φιάλη, και τα χρήματα δόθηκαν για την εκκλησία του Αϊ Γιάννη. Ο κόσμος ευχαριστούσε τα μέλη της Αδελφότητας και του Συλλόγου για τις ενέργειες συνεισφοράς τους στη γιορτή και στην εκκλησία. Φυσικά, λόγω των εκλογών, είδαμε και πολλούς υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας ευχαριστεί τους «συνήθεις υπόπτους»-ψήστες, καθώς επίσης και την Παρθενία Οικονόμου και τη Λαμπρινή Στεργίου που μοίραζαν τα σουβλάκια στους πιστούς. 

Και του χρόνου!

 

 

 

 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας