Τράπεζα Αίματος Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας

Χοροεσπερίδα Αδελφότητας Σελλαδιτών 17 Δεκεμβρίου 2017

Το ΔΣ της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της που θα γίνει την Κυριακή  Δεκεμβρίου 2017 και 13:30 μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων SALA«ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» στο Περιστέρι, κοντά στο σταθμό μετρό Ανθούπολη (Τελαμώνος 87).

Σας περιμένουμε όλους για ένα κυριακάτικο ξεφάντωμα που θα μείνει αξέχαστο,   στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Παντιώρας  , ενώ στο τραγούδι ο Πέτρος Πανάγος και η Βίκυ Κούρου.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ με πλήρες μενού, ενώ το κρασί (λευκό-ροζέ ΖΙΤΣΑ), μπύρα ΦΙΞ όπως και τα αναψυκτικά, απεριόριστα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε μενού που να μην περιλαμβάνει αρτύσιμα προϊόντα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε όταν κάνετε την κράτηση.

Τηλέφωνα κρατήσεων:

Κ. Χριστοκώστας:  6957209511

 Π. Παπαπάνος:     6974308760

 

 

 

35 Χρόνια Σελλαδίτικα Νέα!

Τα Σελλαδίτικα Νέα σβήνουν τα κεράκια των 35 τους χρόνων και αναλογίζονται την ιστορία τους.

 Το πρώτο φύλλο δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 1982, όταν πρόεδρος της Αδελφότητας ήταν ο Γιάννης Χαβέλας και, έκτοτε, εκδίδονται σχεδόν αδιάλειπτα, παλαιότερα κάθε δύο μήνες και πλέον κάθε τρεις.

  Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα απότις σελίδες της εφημερίδας μας αναδείχθηκαν τα προβλήματα του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, οι παραδόσεις του, τα ήθη και τα έθιμά του, αλλά και οι ιστορίες, οι αξίες, οι επιτυχίες των ανθρώπων του.

Σε αυτή της την πορεία, η εφημερίδα ήταν ασυμβίβαστη στα κακώς κείμενα, δεν υπηρέτησε ποτέ κανένα συμφέρον, δεν χρωστούσε σε κανέναν, δεν ζήτησε ποτέ εξυπηρετήσεις και, έτσι, κατάφερε να επιτελέσει το καθήκον της όπως έπρεπε.

Δεν θα βρισκόμασταν, όμως, εδώ χωρίς την υποστήριξη των μελών της Αδελφότητας, όλων των χωριανών μας, που, από όλες τις μεριές της Ελλάδας και από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, αγκάλιασαν την εφημερίδα και την έβαλαν στα σπίτια τους, καθώς μέσα από τις στήλες της έβλεπαν τα δικά τους θέλω για το χωριό μας.

Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει αυτά τα χρόνια. Δεν τη θεωρούμε δεδομένη και για αυτό προσπαθούμε να την τιμούμε με κάθε δυνατό τρόπο.

 

 

Έγινε ότι δεν ξανάγινε στο χορό της Αδελφότητας Σελλάδιτων Άρτας

 Δύο και τρεις οι κύκλοι,  στη γεμάτη από κόσμο πίστα,  όταν ο πρωτοχορευτής έκανε το γύρω της αίθουσας, στην πίστα βρισκόταν ακόμη χορευτές.                                                                                                             Από  14:30 το μεσημέρι μέχρι και 21:00  το βράδυ η πίστα δεν έμεινε ούτε λεπτό άδεια και αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στην ορχήστρα, ειδικά στον Βαγγέλη Παντιώρα με το κλαρίνο του (και στα άλλα τα παιδιά), ο οποίος στις 14 Αυγούστου θα βρίσκεται στο πανηγύρι του χωριού μας.

Παρ΄όλο το τριήμερο της αποκριάς, οι χωριανοί και φίλοι της Αδελφότητας ανταποκρίθηκαν και σε αυτό το κάλεσμα και έγιναν οι πρωταγωνιστές,  τους οποίους ευχαριστούμε.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Γιάννη Νάκη, εκπρόσωπο της Πανηπειρωτικής, τους  Δαμιανό Βαρέλη και Κώστα Κουτσοδήμα από την Αδελφότητα Κομποταίων, τον Περανθιώτη, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας, Παντελή Μπουρογιάννη, τον Κώστα Σκουτέλα από την Αδελφότητα Θεοδωριανιτών και τον Ανδρέα Ρίζο που εκδίδει την εφημερίδα μας, τίμησαν το χορό της Αδελφότητάς μας, αλλά και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Κοπή πίτας – Γενική Συνέλευση Αδελφότητας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Κοπή της Πίτας 2017 και η γενική συνέλευση της Αδελφότητας Σελλαδιτών, στην ταβέρνα «Αυλή του Αντώνη» στο Γαλάτσι.                                                  Πλήθος απόδημων χωριανών και μόνο (όλων των ηλικιών) παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ούτε το κρύο, αλλά ούτε και η βροχή  δεν εμπόδισαν τους χωριανούς μας να γεμίσουν και τις δύο αίθουσες του καταστήματος, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι Σελλαδίτες είμαστε ενωμένοι  και πάντα δηλώνουμε παρόν σε ότι αφορά το χωριό μας, τις όμορφες Σελλάδες. Την εκδηλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Κομποταίων  Δαμιανός Βαρέλης και ο Γραμματέας της Αδελφότητας Κομποταίων  Κώστας Κουτσοδήμας.                                                        .

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας, Κώστας Ι. Χριστοκώστας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, έκανε το διοικητικό απολογισμό του 2016, ενώ παράλληλα μοιράστηκε ο οικονομικός απολογισμός του ίδιου έτους στους παρευρισκομένους.                                                                                                                                         Την Πίτα έκοψε ο αγαπητός χωριανός μας, ιατρός, Βαγγέλης Νάνος. Τα δώρα για τα φλουριά της πίτας, προσέφερε, όπως πάντα βέβαια ο χωριανός μας Κώστας Κανέλης, στη συνέχεια βραβεύθηκαν  οι νεοεισαχθέντες  μαθητές σε ΑΕΙ/ΤΕΙ.  

Μετά την κοπή της πίτας παρέμειναν όλοι παρέμειναν στην ταβέρνα για το μεσημεριανό τους, και οι τελευταίοι αποχώρησαν το βράδυ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους, μιας και αυτή αποδεικνύει την υποστήριξη τους στις δράσεις και τις ενέργειες της Αδελφότητας, αλλά και τη διάθεση όλων να ανταμώνουμε και να περνάμε καλά.

 Και του χρόνου!

 

 

Ετήσιος Χορός - ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΣΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τον ετήσιο χορό της Αδελφότητάς μας, αλλάζοντας τα καθιερωμένα και αναζητώντας μια όμορφη και ευρύχωρη αίθουσα με πολύ καλό φαγητό.

Έτσι λοιπόν, σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό μας που θα γίνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και 13:30 μμ, στην αίθουσα δεξιώσεων SALA«ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» στο Περιστέρι, κοντά στο σταθμό μετρό Ανθούπολη (Τελαμώνος 87).

Σα περιμένουμε όλους για ένα κυριακάτικο – μεσημεριανό ξεφάντωμα που θα μείνει αξέχαστο. Μαζί μας θα είναι ο Βαγγέλης Παντιώρας  από τη Φλωριάδα με το κλαρίνο του, ενώ στο τραγούδι ο Πέτρος Πανάγος από την Άρτα και η Βίκυ Κούρου.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ με πλήρες μενού:

(δύο είδη σαλάτας, δύο είδη τυριών, λουκάνικο, σπανακοτυρόπιτα, και κυρίως πιάτο φιλέτο χοιρινό-φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με πατάτες φούρνου και ρύζι), ενώ το κρασί (λευκό-ροζέ ΖΙΤΣΑ), μπύρα ΦΙΞ όπως και τα αναψυκτικά, απεριόριστα.

Τηλέφωνα κρατήσεων:

Κ. Χριστοκώστας:  6957209511

 Π. Παπαπάνος:     6974308760

 

 

Κοπή Πίτας της Αδελφότητας Σελλαδιτών - Στην Αυλή του Αντώνη

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Σελλαδιτών  Άρτας σας προσκαλεί στην κοπή της

πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη Γενική Συνέλευση των μελών της, την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ., στην ταβέρνα «Αυλή του Αντώνη» στο Γαλάτσι (Λ. Γαλατσίου 88 και Διογένους 6).

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε για ακόμη μια φορά, να τα πούμε, να πιούμε το καφεδάκι μας και το τσιπουράκι μας, ενώ θα απονείμουμε τιμητικές πλακέτες στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Μετά το τέλος της πίτας, όσοι επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν στην ταβέρνα για το μεσημεριανό τους γεύμα, να φάμε τους νόστιμους μεζέδες που προσφέρουν εκεί ο Νίκος και ο Αντώνης, ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πλήρους μενού με 13 ευρώ/άτομο [σαλάτα, φέτα,πατάτες και κοντοσούβλι ανά 4 άτομα και ατομικό πιάτο (μπριζόλα ψητή ή μπιφτέκι ή κοτόπουλο παϊδάκι)], ενώ το κρασί και τα αναψυκτικά θα είναι άφθονα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε το μενού, θα σας παρακαλούσαμε να ειδοποιήσετε πιο πριν, είτε το Διοικητικό Συμβούλιο είτε απευθείας το μαγαζί, στο τηλέφωνο: 2102912249.

Για ακόμη μια φορά επιλέξαμε, για την κοπή της πίτας μας το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί είναι εύκολα προσβάσιμο και άψογο σε θέμα εξυπηρέτησης.

Μπορούμε να πάμε και με το λεωφορείο 608 (Νεκροταφείο Ζωγράφου-Γαλάτσι), που περνάει από Βασιλίσσης Σοφίας - Πανεπιστημίου - Πατησίων - Ιωαν. Δροσοπούλου, και να κατέβουμε στη στάση Λιναρά.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 2006 - 2017 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας