Η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Κωνσταντόπουλου ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της το 2006.

Η Αδελφότητα Σελλαδιτών Άρτας διοργανώνει το ετήσιο χορό της  την Κυριακή 17 Μαρτίου και  ώρα 13:00, στην άιθουσα δεξιώσεων "ΣΑΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ" Τελαμώνος 87 Περιστέρι.

Έφυγε από τη ζωή ο Γραμματέας της Αδελφότητας Σελλαδιτών

Μαύρη σήμερα για το χωριό μας και την Αδελφότητα...
ΕΦΥΓΕ από τη ζωή ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος, ο Γραμματέας της Αδελφότητας και ιδρυτής της ιστοσελίδας μας.
Δεν υπάρχουν λόγια...μας άφησες νωρίς ρε ΓΙΑΝΝΗ... σχεδιάζαμε να κάνουμε τόσα πολλά αλλά δεν προλάβαμε...
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑΝΝΗ!
 
Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 10/2/2023 και ώρα 13:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ίλιον.
Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να κατατεθεί το ποσό στον σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
IBAN GR 20 0110 0800 0000 08048 0898 36
Εις μνήμην Ιωάννη Κωνσταντόπουλου
 

Εορτή Άγιου Ιωάννη του Θεολόγου 2022

Κυριακή 8 Μαΐου  23:50

Με αρκετό κόσμο τελέστηκε η θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του χωριού μας Άγιο Ιωάννη, εκτός από χωριανούς βρέθηκαν και πιστοί από γειτονικά χωριά Φωτεινό, Μεγάρχη και Κομπότι. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος την Κοινότητας Σελλάδων  Γρηγόρης Πασπαλιάρης και η Αντιδήμαρχος (Δ.Ε. Κομποτίου) Θεοδώρα Μαλλιγιάννη.

Έρχονται αυξήσεις φωτιά;

Σε συζήτηση που είχαμε με μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Νικολάου Σκουφά, μας ενημέρωσε ότι, η δημοτική αρχή προτίθεται να ορίσει το ποσό των 500€, ως τέλος αποχέτευσης, ανά σύνδεση (για κάθε σπίτι). Επιπλέον οι λογαριασμοί ύδρευσης, θα επιβαρυνθούν κατά 70%, από ότι πληρώνουμε σήμερα.

Με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες θεωρούμε ότι, το υπέρογκο αυτό ποσό θα είναι δυσβάσταχτο για τους χωριανούς μας και για κάθε συνδημότη.

Ελπίζουμε ότι, θα επικρατήσει η λογική και δεν θα διαμορφωθεί αυτό το ποσό για το τέλος σύνδεσης, αλλά και για τους μελλοντικούς λογαριασμούς ύδρευσης.

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΣΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΑΡΤΑΣ

Αεροφωτογραφίες και βίντεο των Σελλάδων!

Μέσω της Gallery του site μας μπορείτε να απολαύσετε αεροφωτογραφίες και ένα βίντεο του πανέμορφου χωριού μας!

Δείτε τις ΕΔΩ.

 

Κυριακή των Βαΐων - Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Σελλάδων Άρτας

Την Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου 2021 και ώρα 08:00 το πρωί, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά (στο κανάλι μας στο youtube Σελλάδες TV)  τη λειτουργία από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σελλάδων, κάνοντας κλικ στο ακόλουθο link: 

https://bit.ly/3mWQzkW

  

Κτηματολόγιο: Ξεκινάει η προανάρτηση για την Άρτα

Ξεκινάει την Δευτέρα 29 Μαρτίου η ηλεκτρονική Προανάρτηση των στοιχείων του κτηματολογίου για τα ακίνητα εντός των Περιφερειακής Ενοτήτας Άρτας.

Συγκεκριμένα από 29/03/2021 έως 13/05/2021 θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης. 

Αναλυτικά για το νομό Άρτας:

Δήμος Αρταίων (εκτός των Δημοτικών/Τοπικών Κοινοτήτων Αρταίων, Βλαχέρνης, Καμπής, Παντανάσσης, Φιλοθέης)

Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

Δήμος Νικολάου Σκουφά (εκτός της Δημοτικής Κοινότητας Πέτα)

Η προανάρτηση περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηματογράφησης.

Με χρήση των κωδικών taxisnet θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιωμάτων που τους αφορούν και των αντίστοιχων ακινήτων και να επαληθεύσουν την ορθότητά τους.

Εφόσον συμφωνούν με τα στοιχεία αυτά, δεν χρειάζεται να προβούν σε άλλη ενέργεια.

Εφόσον δεν συμφωνούν με κάποια από τα στοιχεία αυτά, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης στοιχείων μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, είτε κατόπιν ραντεβού στο Γραφείο Κτηματογράφησης, είτε αποστέλλοντας την αίτηση επανεξέτασης στοιχείων με email στην ηλεκτρονική δ/νση του Γραφείου Κτηματογράφησης (αναλυτικές πληροφορίες στο τέλος του εντύπου).

Στην περίπτωση ιδιοκτησιών που δηλώσουν, αλλά δεν περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική Προανάρτηση, τότε τα δικαιώματά τους δεν εντοπίστηκαν ή τα στοιχεία που προσκόμισαν δεν κρίθηκαν επαρκή. Θα πρέπει να επικοινωνήσουν εντός της ανωτέρω προθεσμίας με το Γραφείο Κτηματογράφησης, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τις ενέργειές τους, ώστε τα δικαιώματά να συμπεριληφθούν στους προσωρινούς κτηματολογικούς πίνακες της Ανάρτησης.

Στην περίπτωση που στην κτηματολογική βάση της Προανάρτησης, έχουν συμπεριληφθεί στοιχεία δικαιωμάτων που τους  αφορούν, για τα οποία δεν έχουν υποβάλει δήλωση, αλλά προέκυψαν από την επεξεργασία άλλων στοιχείων που συλλέχθηκαν τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν εντός της ανωτέρω προθεσμίας με το Γραφείο Κτηματογράφησης, προκειμένου να δοθούν οδηγίες για τις ενέργειές τους, ώστε τα δικαιώματά τους να συμπεριληφθούν στους προσωρινούς κτηματολογικούς πίνακες της Ανάρτησης.

Για τα δικαιώματα αυτά, εφόσον συνεχίζουν να είναι δικαιούχοι , οφείλουν να υποβάλουν δήλωση του ν.2308/95, καταβάλλοντας και το προβλεπόμενο πάγιο τέλος, είτε κατόπιν ραντεβού στο Γραφείο Κτηματογράφησης (αναλυτικές πληροφορίες στο τέλος του εντύπου), είτε ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr, μέσα από την εφαρμογή «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες -e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ».

Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, την εξέταση των αιτήσεων επανεξέτασης στοιχείων που θα υποβληθούν και την αναμόρφωση των κτηματολογικών πινάκων, θα ακολουθήσει η διαδικασία της Ανάρτησης.

Η συμμετοχή στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζεται ότι τα δικαιώματα που δηλώθηκαν θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.

Η επικαιροποίηση είναι απολύτως αναγκαία προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για τυχόν μεταβολές που μπορεί να επέλθουν στην ιδιοκτησία τους κατά τη διαδικασία της κτηματογράφησης.

Γραφείο Κτηματογράφησης Π.Ε. Άρτας:

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2681075914 & 2681077566 και στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr

Συχνές ερωτήσεις & υποβολή αίτησης επανεξέτασης στοιχείων: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Διεύθυνση γραφείου κτηματογράφησης Π.Ε. Άρτας: Κρυστάλλη Κώστα 31, Άρτα Τ.Κ. 47131

 Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 - 16:00 και κάθε Τετάρτη 8:00 - 20:00. 

Εφιστάται η προσοχή στους χωριανούς και φίλους, να κάνουν τον απαραίτητο  έλεγχο για το τι έχει δηλωθεί στο κτηματολόγιο. Και αν απαιτηθεί να κάνουν ένσταση για μην μπλέξουν σε περιπέτειες. 

 

    

 2006 - 2024 | sellades.com

Η ιστοσελίδα λειτουργεί με χορηγία της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας